Tabăra Vindecă Relațiile Trecute – în Maramureș

(O recenzie client)

500,00 lei1800,00 lei

Tabăra Vindecă Relațiile Trecute – 24 – 27 Octombrie 2024

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Tabăra „Vindecă Relațiile Trecute” cu Dorela Iepan și Adriana Tocaciu
📅 Perioada: 24-27 octombrie

Rulează videoul

📍 Locația: Pensiunea Doina, județul Maramureș

Știai că relațiile din trecut îți influențează prezentul?
Te invit într-un spațiu sigur și plin de susținere, unde vei putea elibera emoțiile captive și te vei reconecta cu tine însuți/însăți. La Pensiunea Doina, în Maramureș, energia locului și grija gazdei noastre îți vor fi prieteni buni în această călătorie de vindecare interiioară.

Ce vei experimenta în această tabără?

🔸 5 ateliere transformatoare pe teme esențiale (descoperă mai multe despre programul online Vindecă Relațiile Trecute):

  • Relația cu Mama – Mama ți-a dat viață. Acesta este un lucru extrem de important și este, practic, un dar pe care niciodată nu îl vei putea răsplăti. Și nici nu trebuie. Este fluxul firesc al vieții. Indiferent cum a fost relația cu mama, dacă ea a făcut sau nu parte din viața ta, vom lucra pe emoțiile captive legate de mama pentru a permite armonizarea relațiilor din prezent.
  • Relația cu Tata – Fără tatăl tău și fără întâlnirea dintre mama și tatăl tău, tu nu ai fi existat pe pământ. La fel ca și mama, tatăl tău este foarte important. Indiferent de prezența sau absența tatălui în viața ta, emoțiile captive te influențează și îți limitează armonia vieții.
  • Copilăria – Vom lucra pe amintirile dureroase din copilărie, eliberând emoțiile captive. Dacă ai copii, acest atelier te va ajuta și în relația ta cu ei, aducând transformări pozitive.
  • Relația de Cuplu – Vom explora relațiile din trecut și cea actuală, reducând tensiunile acumulate. Dacă nu ești într-o relație, acest atelier te poate ajuta să deblochezi energia necesară pentru a atrage partenerul potrivit.
  • Relația cu Sine – Relația cu tine însuți / însăți este cea mai importantă. Vom lucra împreună pentru a transforma acele părți din tine care te-au împiedicat să te iubești pe deplin.

🔸 Alte Activități:

  • Conectare autentică cu ceilalți participanți
  • Desen intuitiv
  • Ateliere de numerologie
  • Drumeții în natura minunată specifică Maramureșului
  • Masaj relaxant
  • Activități surpriză

Beneficiile participării:
✔️ Eliberarea emoțiilor captive și a poverilor emoționale – Într-un spațiu sigur, creat special pentru vindecare și susținere.
✔️ O nouă perspectivă asupra relațiilor din trecut – Vei descoperi noi posibilități pentru viitorul pe care îl dorești.
✔️ Relaxare profundă și claritate – Vom stabili intenții clare și vom înlătura barierele energetice ce îți blochează manifestarea dorințelor.
✔️ Conexiune autentică – Vei crea legături profunde cu ceilalți participanți, dar și cu tine însuți/însăți.

Detalii și prețuri:
💰 Prețul taberei este 1800 lei și include:

  • Cazare și mâncare de joi până duminică
  • Participarea la toate atelierele și activitățile
  • O sesiune de masaj relaxant

📌 Rezervarea locului se face cu un avans nerambursabil de 500 lei. Numărul de locuri este limitat la 25, iar 5 locuri sunt deja ocupate.

Pentru cine este această tabără?
Tabăra este deschisă pentru femei și bărbați, fiind destinată adulților care simt că e momentul să aducă schimbări semnificative în viața lor. Dacă simți că viața ta nu este așa cum îți dorești și îți dorești schimbarea, atunci această tabără este pentru tine.

Testimoniale:

„Cât despre efectele atelierelor din Maramureș, nu pot decât să fiu recunoscătoare tuturor celor din grup. Pentru mine a fost o terapie. Am înțeles multe, mi-am limpezit sufletul și mintea, iar acum sunt capabilă să privesc cu alți ochi provocările cotidiene.🙏🙏🙏
Vă doresc numai bine tuturor!”

„Eu acum realizez că am fost ca broasca ce s-a adaptat. Și a stat și a stat. De anul acesta am învățat și încă învăț să fiu ca prima broască. Am un drum greu de parcurs, dar nu imposibil. Învăț să îmi pun bariere și limite când e vorba de el. Și aseară am realizat de fapt lângă ce om am trăit 18 ani. A fost ca un trăznet pentru mine. Să realizez cu adevărat că am avut un narcisist lângă mine atâta timp, că m-a înșelat 18 ani. Am plâns, m-am descărcat și de azi mă ridic și începe vindecarea.”

„Și Doamne, bine e când am un sprijin și un umăr pe care să mă plâng. Și că am susținere și energie din partea voastră. Nici nu vă dați seama ce mult a contat pentru mine tabăra asta și că v-am cunoscut pe voi. Eu acum învăț să fiu puternică și independentă din toate punctele de vedere.”

Înscriere:
Pentru a-ți rezerva locul, poți face înscrierea pe site sau ne poți contacta direct pe mine, Dorela Iepan, sau pe Adriana Tocaciu. Îți recomand să te înscrii cât mai curând, având în vedere că locurile sunt limitate!

Dorela Iepan

Sunt Dorela Iepan, Emotional Healer,
Practician Certificat în Belief Code, Codul Corpului (The Body Code) & Codul Emoțiilor (The Emotion Code), Practician Certificat EFT & Matrix Reimprinting,
autoarea cărții Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire și
creatoarea programelor EFT pentru Succes Financiar și Vindecă Relațiile Trecute.

Informații suplimentare

Greutate 0,30 kg
Dimensiuni 18 × 15 × 25 cm
Loc Tabără

Avans, Integral, Însoțitor

1 recenzie pentru Tabăra Vindecă Relațiile Trecute – în Maramureș

  1. Nedelescu Adriana

    … totul a început in Maramureș, într-un loc de poveste, loc drag mie si cu oameni dragi sufletului meu, dar si alaturi de alte persoane pe care le-am cunoscut atunci. Trăirile si conștientizările pe care le-am avut in acest cadru au fost minunate. A fost o întâlnire de care sufletul meu, mintea mea aveau nevoie. Aici s-a descuiat ușa evoluției mele! Sunt recunoscătoare ca Universul a făcut posibila această întâlnire. Multumesc, Dorela Iepan!
    Adriana Nedelescu

Adaugă o recenzie