Relația Perfectă: Micile Gesturi care Contează (și o supriză pentru 48 de ore)

În tumultul vieții de zi cu zi, este ușor să uităm să ne exprimăm sentimentele față de cei dragi. 

Cu toate acestea, să ne luăm timp pentru a spune partenerului nostru cât de mult înseamnă pentru noi poate avea un impact profund asupra relației noastre. Comunicarea emoțiilor și aprecierea sunt esențiale pentru a menține o legătură puternică și sănătoasă.

 

În cartea „RELAȚIA PERFECTĂ | 28 de zile spre iubire”, chiar printre primele provocări vei găsi sarcina de a scrie, zilnic, 10 motive de recunoștință pentru partenerul tău. 

Este un obicei care poate schimba radical felul cum te simți, în primul rând și apoi, încet, încet, va transforma și relația ta. 

În plus, este un pas spre a observa și aprecia chiar și lucruri mărunte pe care de obicei le treci cu vederea. Lucruri pe care le apreciezi la partenerul tău sau acțiuni pe care le face și, de obicei, le iei de bune. 

Iar acest simplu obicei te va ajuta să faci și pasul următor, despre care îți vorbesc acum. 

 

Un simplu „te iubesc” sau „apreciez tot ce faci pentru mine” poate transforma ziua partenerului tău. Aceste mici gesturi de afecțiune întăresc conexiunea emoțională și creează un sentiment de siguranță și apreciere. 

 

În momentele dificile, amintirea acestor cuvinte poate oferi un suport emoțional neprețuit.

 

Fiecare gest contează, fie că este vorba de un zâmbet, o îmbrățișare sau un mesaj de dragoste trimis pe neașteptate. Aceste acțiuni mici, dar semnificative, arată că îți pasă și că ești prezentă în relație. Ele creează o fundație solidă, de încredere și respect reciproc, esențială pentru orice relație de succes.

 

Iar în carte vorbesc și despre cele 5 limbaje ale iubirii. În cazul în care limbajul partenerului tău este reprezentat de cuvintele de apreciere, ai tras lozul câștigător. 

Pentru că exprimarea aprecierii tale îl va face să se simtă iubit, mai mult decât orice altceva. 

 

Mi-ar plăcea să-mi spui ce anume din carte, ce practică sau conștientizare a rămas cu tine și face parte din viața ta. 

 

Iar dacă nu ai citit-o încă, îți dau un motiv să o comanzi chiar astăzi. 

 

Desigur, poți să o citești sau să o asculți, alegi forma cea mai potrivită pentru tine. 

 

Cumpără astăzi cartea în format fizic și în format audio și eu îți ofer abonament gratuit ALL INCLUSIVE pentru 7 zile. 

În aceste 7 zile poți alege să parcurgi oricâte ateliere (mai ales că sunt multe care pot susține o relație armonioasă, cu tine și cu cei din jur) sau să vii live la atelierul de săptămâna viitoare. 

Valoarea cadoului este inestimabilă, dar dacă ar fi să calculezi prețul abonamentului, atunci cadoul reprezintă 55 de lei. 


Iar tu vei plăti 159 lei pentru cartea în format fizic și audio.

Prețul conține și costurile de livrare în România, adică 20 lei. 

 

Oferta este valabilă în următoarele 48 de ore (până pe 20 iulie la ora 08.00) și tot ce trebuie să faci este să plasezi comanda pe site. Activarea abonamentului ALL INCLUSIVE pentru 7 zile se face după recepționarea plății și vei primi pe email toate informațiile necesare pentru accesare. 

 

Profită și cumpără și tu cartea, iar vara aceasta ai putea să începi cele 28 de acțiuni zilnice propuse, pentru transformarea profundă a relațiilor tale.

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW