Despre ce vorbim la EFT Summit 2024. Ți-ai luat invitația gratuită?

Pentru mine EFT e parte din viața mea, e ca o cheie magică ce îmi deschide ușile de care am nevoie să trec. Fie către potențialul meu ascuns, fie către vindecarea mea emoțională, fie către claritate și soluții la care altfel nu m-aș fi gândit. 

Pe cât par de simple din exterior, mai ales atunci când nu ai lucrat niciodată cu aceste tehnici, pe atât de profunde pot fi. 

Deseori aud oameni spunând că e amuzant sau ridicol să tapotezi, motiv pentru care sunt și foarte sceptici despre eficiența tehnicilor de eliberare emoțională. 

Cum ar putea ceva atât de simplu, aproape ca o joacă, să mă ajute să îmi depășesc provocările financiare, să îmi îmbunătățesc relația de cuplu sau pe cea cu copiii mei sau chiar să îmi rezolv probleme care mă deranjează de ani de zile?

Pare imposibil, nu-i așa?

Pentru că am fost învățați că trebuie să fie greu, că viața vine cu provocări și nu e ușor să le depășești, că rezolvările vin cu efort mult și suferință. 

Ei bine, așa credeam și eu și mare mi-a fost surpriza când am experimentat pentru prima oară EFT. 

Așa de impresionată am fost de rezultate încât mi-am spus că „Eu trebuie să folosesc asta ca să ajut alți oameni”, motiv pentru care la scurt timp m-am certificat și am început să ajut oamenii să își găsească armonia interioară și să își rezolve diverse provocări, cu ajutorul EFT. 

Iar primul lucru de care mi-am dat seama a fost că tapotarea e doar o mică parte din ce înseamnă EFT. Procesul este foarte complex și include introspecție și scoaterea la suprafață a emoțiilor și convingerilor, precum și eliberarea lor. 

Sunt tehnici care pot fi folosite de orice om, singur sau cu minimă ghidare (cum se întâmplă, de exemplu, în programul EFT pentru Succes Financiar), iar dacă lucrezi cu un practician, EFT chiar face minuni. 

Ghidarea unui expert te poate ajuta să ajungi în profunzimea ființei tale și să rezolvi conflicte, blocaje, să eliberezi emoții blocate și să schimbi convingeri într-un mod blând, rapid și eficient. 

Și mi-am dorit foarte mult ca acest mesaj să ajungă la cât mai mulți oameni, pentru ca și ei să se bucure de efectele, eliberările și transformările pe care EFT le poate aduce. 

A fost un vis îndrăzneț pe care mi-am dat seama foarte repede că nu îl voi putea îndeplini singură. 

Pas cu pas, am făcut anumite acțiuni care m-au adus mai aproape de împlinirea acestui vis. 

Și nu singură, ci alături de cei mai buni practicieni EFT din România, fiecare dintre ei venind cu perspectiva sa unică și cu experiența vastă în lucrul cu oamenii, pe diverse situații. 

Așa că, dacă nu te-ai înscris deja, te invit și pe tine să te înscrii, GRATUIT, la primul summit EFT din România. 

Un eveniment cu tema „Vindecare și Abundență”, ce reunește pe parcursul a 2 zile (10-11 august) prezentările a 11 experți de top, practicieni EFT renumiți, pentru a-ți deschide și ție porțile către acest univers minunat al tehnicilor de eliberare emoțională (EFT). 

Cu mine te vezi în data de 10 august, la o prezentare cu tema „EFT pentru Provocări în Relația de Cuplu”, unde vom vorbi despre calea cea mai simplă de a-ți transforma relația, pornind de la cunoașterea propriei persoane și de la lucrul cu tine, în primul rând. Îți voi împărtăși ce mă ajută pe mine, dar și ce aplic cu succes în lucrul cu oamenii, atât în ateliere, cât și în sesiuni 1 la 1. 

Dacă tot vorbim de relații, în cazul în care ești mamă, sigur îți va plăcea sesiunea Roxanei Cutureanu, „De la o mamă bună la cea mai bună mamă pentru copilul meu”. Ca orice mamă, probabil că îți dorești să creezi o legătură emoțională puternică și sănătoasă cu copilul sau copiii tăi. În plus, gestionarea propriilor emoții, pentru a putea lua cele mai bune decizii, dar și pentru a fi sprijin real pentru cel mic / cei mici, astfel încât să îi ajuți să se dezvolte armonios, este foarte importantă. 

Dar summit-ul nu este doar despre relații, ci și despre feminitate, performanță, rezultate financiare, autocunoaștere, încredere în sine și multe altele. 

Dacă investești pe piața financiară sau în alte instrumente ce te pot ajuta să îți rotunjești veniturile, să îți consolidezi averea sau să creezi surse de venit pasiv, probabil că deja ai remarcat cum starea ta emoțională îți afectează claritatea și deciziile pe care le iei, precum și felul cum te simți raportat la această activitate. Cu siguranță îți dorești să faci asta cu entuziasm, cu bucurie și cu liniște interioară. Elena Mihaela Deacu te așteaptă cu o prezentare foarte interesantă pe acest subiect, „Emoții în investiții”. Pentru că emoțiile nu trebuie doar gestionate (și cu siguranță nu trebuie ignorate). Este important să înțelegi cum eliberezi emoțiile, cum depășești blocajele și cum îți găsești echilibrul interior pentru a reuși să investești cât mai eficient. 

Acestea sunt doar 3 dintre cele 11 prezentări care te așteaptă la EFT Summit 2024

Îți promit că și restul sunt la fel de interesante și că vei găsi răspuns la multe dintre întrebările tale.

Inspirat(ă) de temele pe care le vom aborda, dacă te poți gândi și la alte persoane cărora le-ar fi util acest eveniment, le poți invita să se înscrie, aici sau le poți trimite acest email. 

Ne vedem curând!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW