Vrei acces la înregistrările de la SUMMIT? Și îți pregătesc o surpriză.

Am primit atât de multe solicitări încât nu puteam să refuz! 😊 Așa că am decis să mai las disponibile înregistrările din cadrul EFT Summit pentru câteva zile! Iar speakerii au fost de acord, așa că am pus în aplicare imediat. 

Dacă nu ai reușit să vezi toate prezentările sau vrei să revezi unele dintre ele, acum ai ocazia să le urmărești pe toate. Doar dă click pe linkul de mai jos și bucură-te de conținutul oferit de cei mai buni experți în EFT.

👉 Urmărește înregistrările de la EFT SUMMIT 2024 aici 

Sunt foarte curioasă ce părere ai despre #SUMMIT și ce conștientizări ai după ce urmărești prezentările.

Și să știi că summit-ul continuă pentru cei care au ales UPLEVEL PASS! De fapt, acum intrăm în partea cea mai interesantă: atelierele practice. 🎯

Am început cu un atelier extraordinar susținut de Florin Păsat despre „EFT pentru Provocări Financiare”. Dacă ai UPLEVEL PASS, vei găsi deja înregistrarea acestuia în contul tău. Și mai urmează încă 5 ateliere practice, fiecare cu o temă esențială pentru dezvoltarea ta personală și profesională.

Profită și urmărește prezentările și dacă vrei să te alături atelierelor practice, o mai poți face și m-aș bucura să te văd în direct (în plus, ai sesiuni private, reduceri, cadouri, pachetul este foarte generos, așa că sunt sigură că vei considera că merită din plin investiția). 

Și pentru că astăzi ne vedem la mastermind Sistemul Semințelor (Manifestă obiectivul tău 11/12) – la ora 20.00 și, după cum știi, acest program se apropie de final, vreau să-ți spun despre ce pregătesc în continuare. Iar dacă ai idei, sugestii, dorințe de orice fel, mi le poți transmite. Țin cont de părerile tale și tot ce construiesc este cu gândul la tine și cu intenția să îți fie de folos, cât mai mult. 

Îți sună cunoscut sentimentul că, oricât de mult te-ai strădui, afacerea ta pur și simplu nu reușește să depășească un anumit prag?

Sau poate te confrunți cu acele blocaje emoționale și mentale care, deși invizibile, par să te tragă înapoi atunci când încerci să îți atingi obiectivele financiare.

Așa că m-am gândit să avem împreună o întâlnire lunară cu focus pe antreprenori, liber-profesioniști, freelanceri și soloprenori care își doresc să își crească afacerea folosind Sistemul Semințelor

Accesul va fi doar pentru abonați, fără niciun cost suplimentar, concentrându-ne pe practică și aplicarea sistemului semințelor în afacerea ta. Pentru partea de concepte și predare a uneltelor ce fac parte din acest sistem, în ABONAMENT vei avea oricum acces la toate cele 12 lecții în platformă, așa că le poți studia în ritmul tău. 

În plus, toate acesta se completează foarte bine cu sesiunile lunare de Codul Emoțiilor, EFT, Body Code și Belief Code, astfel încât să te bucuri de schimbări în afacerea ta, chiar și mai rapid. 

Cum ți se pare ideea? 

Vrei să participi?

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW