Care este obiectivul tău cel mai important până la finalul anului?

care este obiectivul tau cel mai important

Probabil ți-ai setat obiective ambițioase la începutul anului. Poate printre acestea este și faptul că vrei să-ți dezvolți business-ul sau să avansezi profesional. 

Dar ce se întâmplă când, în ciuda eforturilor tale, nu reușești să faci acel pas decisiv? Ce te ține pe loc?

De multe ori, lucrurile care ne împiedică să avansăm nu sunt vizibile la suprafață. Poate că acționezi corect, urmezi pașii „clasici” pentru succes, dar există ceva mai profund, nevăzut, care îți sabotează progresul. 

Blocajele emoționale, convingerile limitative, energiile captive din trecut – toate acestea ne influențează subtil și ne împiedică să atingem potențialul nostru maxim.

Din acest motiv, în luna octombrie, voi lansa un nou Mastermind bazat pe Sistemul Semințelor, în care ne vom concentra nu doar pe acțiunile concrete și vizibile, dar mai ales pe aspectele subtile care îți influențează succesul. 

În plus, acest mastermind vine la pachet cu lucrul pe emoții, eliberare emoțională și depășirea blocajelor care îți sabotează succesul. 

Vom lucra cu acele blocaje invizibile care îți sabotează succesul, dar care sunt adesea ignorate.

Ce face această abordare diferită? Vom combina toate tehnicile pe care le folosesc în lucrul cu clienții mei pentru a te ajuta să obții rezultatele dorite:

  • Vom urmări acțiunile și strategiile necesare pentru a-ți atinge obiectivele, dar vom pune accentul și pe eliminarea blocajelor energetice și emoționale.
  • Body Code, EFT, Codul Emoțiilor – toate acestea vor face parte din călătoria ta pentru a elibera emoțiile captive și a corecta dezechilibrele care te țin pe loc.
  • Vei descoperi cum, prin eliberarea acestor energii captive, îți vei deschide calea către succesul pe care îl meriți, într-un mod armonios și echilibrat.

Dar, cel mai important:

  • Vei aplica principiile din Sistemul Semințelor pentru a te asigura că duci la îndeplinire orice obiectiv.

Timpul zboară și deja ne apropiem de ultimul trimestru al anului. 

Cum ar fi să îl transformi în cel mai bun de anul acesta și să începi să îți bifezi obiectivele profesionale? 
Spune-mi în comentarii ce obiectiv ai până la finalul anului și, dacă un astfel de proces integrat de îndeplinire a obiectivelor sună bine, cere-mi detalii.

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW